Sidor

onsdag 23 december 2015

Dagens ridtur

Idag var jag och rida Zam i skogen. Det var länge sedan sist, på sista tiden har jag mest pysslat med Sniff då jag varit i stallet och så har Zam varit halt. Nu är han inte halt fast vi tar det ganska lugnt med honom.   Zam å andra sidan tar det inte så lugnt, han är pigg, går snabbt och ser en massa farliga saker i buskarna. Det är ju nog en bra sak egentligen, det är ju som att tecken på att han är frisk och så.  Det skulle vara roligt att bara sätta iväg i galopp men det får vara än så länge. Vi har ju dessutom ingen sadel som passar heller så vi rider barbacka.

Zam som inte ser så glad ut.

Månsa som låg i halmen och såg ut som en liten kattboll.


Vi var och rida där var de har huggit bort träden bakom hästhagen. Det är inte vackert men det går bra att rida där var de kört med skogsmaskinen. Det är ganska bra för ponnyerna att gå där så de får klättra och lyfta på benen lite. Speciellt Zam som är ganska stel.
Utsikt från Zams rygg över kalhygget.

Mamma och Sniff kom med idag också. Sniff såg riktigt fin ut idag. Han skötte sig helt bra också såg det ut som, förutom att han sparkade Zam då han tyckte att vi gick för nära bakom. Han träffade på Zams skenben typ, på benskyddet och han är oskodd så det var inte så farligt.  Efter det fick han gå sist resten av turen. Det får man göra om man är en skitunge.
Mamma och Sniff på kalhygget.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar