Sidor

fredag 5 december 2014

Tråkinlägg om vanlig tråkdag typ!

Synen som mötte mig då jag drog upp persiennerna var den vanliga, förutom det att det var en gubbe i en lyktstolp. Typ. Eller ni ser på bilden. Jag smygfotade dem....av någon orsak. Det är inte alltid det händer så mycket då man tittar ut och sådär. Inte för att det inte sker saker i den här förjävliga byn. Här har det nog hänt ett och annat ibland. Det de gjorde var att fixa så att den där lampan började fungera. Den har varit mörk sen Oktober någongång. Det gjorde inget för min del att den var mörk. Ljuset från de där lamporna är ganska fult. Sen kom jag på att det ser ganska roligt ut att vara lyktstolpsgubbe. Man åker omkring, får vara utomhus och så ser man saker uppifrån. Jag vill också vara lyktstolpsgubbe. Kanske. Eller så inte.Sen har jag börjat med en knasig procedur då jag ska välja vad jag ska ha på mig för t-shirt eller top. Det är på det sättet att jag har typ leggings med shorts varje dag eftersom jag brukar vilja ha det under ridbyxorna och då har jag leggingsen färdigt på och de är varma och trevliga då jag drar på mig ridbyxorna. Sen har jag shorts för att det känns snyggare och mer anständigt än att bara ha leggings. Vem vet vem som kommer instövlande hit mittiallt liksom. 
Till det har jag någon tröja eller skjorta eller top. Och nu har jag börjat med att ta 3 toppar eller t-paitor ur skåpet på random, jag rafsar ut några och så tar jag 3 och i morse tog jag en tärning som jag har på en hylla. Slog jag en 1:a eller 2:a så blev det pandatoppen, blev det 3 eller 4 så blev det min gamla  Nightwishtröja. (Inte för att det är en tröja men jag sa nu att det var det. Lol.) ...och ni kan väl räkna ut att om det blev en femma eller sexa så blev det t-skjortan med spöket som lyser i mörkret som jag köpte i Tyskland. Gah. Jag suger. Haha. 
...det blev bandtröjan. Gamla goda Nightwish, mitt första favoritband. 
Jaja.
Jag censurerade bort min näsa, den var ful.Sen putsade jag Melindas väldigt smutsiga sele. I bastun. Jag lyssnade på musik på telefonen på samma gång. Sen dog den. För lite batteri. Så jag gick och la den på laddning. Sen hämtade jag den då den hade laddat till 30% och så lyssnade jag på Arch Enemy och annat tills batteriet dog igen. 
Det var lite jobbigt. 

Nåja. Nu är jag nog SÅ trött. 
Och jag tänkte flaxa iväg och rida från morgonen/förmiddagen. Så jag vill orka upp till det. Heh.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar