Sidor

söndag 6 juli 2014

New Forestponny utställning

Huh, det var lite varmt bara och naturligtvis så kom vi dit flera timmar för tidigt så att Zam säkert skulle hinna bli lagom trött och slö, precis motsatsen till vad han borde vara. Sen vann han ändå sin klass, nåja han var ensam i sin klass, valacker 10 år och äldre men det betydde att han var med och tävlade om Champion Valack, Champion Veteran (veteran är 18 år och äldre) och Best In Show.
Han blev sedan Champion Valack, vår lilla gullebulle. Haha jag är lite fånig ibland sånt. Sen vet jag inte heller om det stod någonting om att han är en tjockis, det var nog mest bra saker. Men jag skulle behöva läsa det där pappret en gång till för jag har inte hunnit gå igenom det så ordentligt för det var skrivet på engelska med lite spretig stil. Så. 


Det finns så många ponnyer där!

Och så finns det föl...

                   

Zzzamm...han tar det lugnt... Säger ööff ibland. Idag så sa han också att han tror att människorna säger att choklad inte är bra för ponnyer för att de vill ha chokladen för sig själva. Men Snadi och Trip får han dricka iallafall, det tycker han om. Och bullar, de är hans favorit.
                  


Lite fail... Då domaren skulle sätta på den där grejen han har runt halsen så försökte han ta tag i den. Så klart.
Allihopa som var med fick mycket grejer...

Jajja, det var en tung daaag! Så hejdå!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar