Sidor

torsdag 6 mars 2014

Daryls låt

 In The Year Of The Wolf med Motörhead är Daryls låt, det har Norman Reedus sagt. Jag lyssnade på den idag och nu har den fastnat. För tillfället så är det den bästa låten som finns tycker jag.
Norman brukar typ lyssna på Motörhead och den låten då han ska vara Daryl för att komma in i rätt stämning. Jag gillar Normans musiksmak...
Ja...det är verkligen svårt att inte fangirla ihjäl sig då man börjar tänka på Norman Reedus... Det är så mycket med Norman som jag tycker om; att han är cool, trevlig åt fans, verkligen inte så där "stor på sig". Han kommer inte heller från någon rik kändisfamilj, utan han flyttade runt mycket. Han blev skådespelare av en slump bara, det var någonting med att han följde efter en tjej  till L.A men hon for och gifte sig med någon annan till Hawaii och Norman började jobba i en Harley Davidson Shop men då blev något bråk typ så han slutade där och efter det så var han på en fest och blev full och började ropa och så råkade rätt folk vara där och frågade om han ville vara med i någonting...typ. Han är begåvad... Dessutom så tycker han om djur och hans katt Eye In The Dark är helt awsome.
Okejdå....sorry for fangirling.
In The Year Of  The Wolf med Motörhead, och Daryl och TWD....awsome.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar